Odprli jubilejno 30. trgovino – Kea odslej tudi v Lendavi

Minuli petek je svoja vrata odprla jubilejna 30. trgovina pod okriljem podjetja Kea d.o.o.. Ponosni smo, da bomo odslej prisotni tudi v Lendavi, kjer se novi Supermarket Kea razprostira na kar 1300 kvadratnih metrih prodajnih površin.

Zelo smo ponosni na našo pekarno, kjer bodo kupce vsak dan pričakali sveži in okusni pekovski izdelki, prav tako pa tudi na odlično založeno mesnico, kjer bodo tudi najzahtevnejši kupci našli vse za odlično kosilo ali družinski piknik. V prodajalni je kupcem na voljo najmanj 70 % izdelkov domačega porekla, k sodelovanju pa smo povabili celo vrsto lokalnih ponudnikov dobrot – od domače moke, testenin, mesnih izdelkov, marmelad, piškotov …

Vsem sodelavcem se iskreno zahvaljujemo za odlično opravljeno delo pri urejanju novega Supermarketa Kea, kjer bo – tako kot v vseh naših trgovinah – skrb za kupce primarnega pomena. Seveda pa se iskreno zahvaljujemo tudi vsem kupcem, ki so nas že v petek obiskali v zelo velikem številu. Sodeč po njihovih nasmeških, so bili z novo trgovino zelo zadovoljni.

Hvala vsem in se priporočamo za obisk.